De Saloon

Uit Wiki The-West NL
Naar navigatie springen

Invoegen.png
Invisible.png De Saloon Invisible.png
Saloon.png

Als je in de saloon komt, krijg je het volgend scherm te zien:


In de saloon kan je opdrachten aannemen. Er zijn verschillende opdrachtgevers te vinden in de saloon. Er zijn verschillende tekens die boven opdrachtgevers kunnen verschijnen:

  • Geel uitroepteken: De opdrachtgever heeft een normale opdracht voor je die je kan aannemen.
  • Geel vraagteken: De opdrachtgever heeft een normale, reeds aangenomen opdracht die je kan afsluiten.
  • Groen uitroepteken: De opdrachtgever heeft een opdracht die tijdelijk in het spel is voor je.
  • Blauw uitroepteken: Dit verschijnt enkel boven de Dagelijkse taken. Het wilt zeggen dat er nog herhaalbare opdrachten af te sluiten.

Zoals er een geel vraagteken bestaat, bestaat er ook een groen, rood en blauw vraagteken met dezelfde betekenis als een geel vraagteken.

Bijvoorbeeld in bovenstaande afbeelding kan je een opdracht aannemen bij Henry en Waupee (geel uitroepteken), een dagelijkse taak (blauw uitroepteken) en een opdracht afsluiten bij John (geel vraagteken).


Scheidingsbalk.png


Invoegen.png
Invisible.png Mensen in de saloon Invisible.png
Henry.png
Achter de bar staat Henry Walker, de barkeeper en bezitter van de saloon. Hij is rond de 50 en een beetje lijvig.

Je kan zien dat hij vroeger veel avonturen heeft beleefd, er zijn namelijk over z'n hele lichaam kleine littekens zichtbaar. Hij heeft een vriendelijk gezicht en een kalme stem.

Maria Roalstad

Maria.png
Maria is danseres en serveerster in Henry Walkers saloon. Ze treedt zelfbewust op en heeft het overduidelijk voor het zeggen onder de danseressen.


Waupee

Waupee.png
Je ziet onmiddellijk dat Waupee een oerbewoner van Amerika is. Het is niet gebruikelijk dat je indianen in saloons vindt. Hij rookt z'n vredespijp ook voor het genot, niet om rituele redenen.

Waupee zoekt geen contact met andere gasten in de saloon, hij blijkt geen emoties te hebben. Het lijkt alsof hij hier alleen is vanwege z'n vriendschap met Henry Walker.

Sheriff John Fitzburn

John.png
Een ongeveer 40 jaar oude man zit tegenover aan de tafel. Aan de gouden ster op z'n vest herken je dat dit de lokale sheriff is.

De man stelt zich voor als John Fitzburn. Aan z'n adem kan je ruiken dat dit niet z'n eerste glas whiskey van vandaag was. Toch is hij goed bij de les en praat hij normaal.

William Herson

William.png
William Herson is ongeveer 40 jaar oud. Hij vocht samen met je tijdens de burgeroorlog in de troep van Kolonel Chivington. Tegen het einde van de oorlog werden jullie door een vijandelijke indianenstam overvallen. William verloor toen zijn linkerarm. Inmiddels is hij getrouwd, hij draagt een trouwring aan zijn rechterhand.

Let op: enkel als karakterklasse soldaat komt deze persoon in de saloon.

Anna

Anna.png
Anna is je zus. Ze is echt bezorgd om je vader, omdat hij steeds meer verslaafd wordt aan alcohol en poker. Ze wil alles doen om de familie bij elkaar te houden.

Let op: enkel als karakterklasse duellant komt deze persoon in de saloon.

Mugridge

Mugridge.png
Mugridge is een duistere vent. Zijn vette glimlach is bijna ondraaglijk, maar hij lijkt precies te weten wat hij wil.

Let op: enkel als karakterklasse avonturier komt deze persoon in de saloon.

Nathan

Nathan.png
Nathan is als een vader voor je en is niet erg jong meer. Soms werkt hij op je zenuwen als hij een nieuwe job voor je heeft gevonden.

Let op: enkel als karakterklasse arbeider komt deze persoon in de saloon.


Scheidingsbalk.png


Invoegen.png
Invisible.png Lijst herhaalbare opdrachten Invisible.png
LijstHOpdrachten.jpg
Als je op deze lijst klikt dan zie je de dagelijkse taken. Je kan opdrachten die op deze takenlijst komen meermaals afsluiten. Je moet meestal wel 24 uur wachten voordat je de opdracht opnieuw kan afsluiten. Sommige opdrachten zijn ook gebonden aan een dag maar keren telkens weer terug.

Als je dus bijvoorbeeld één keer kolonistentocht moet beschermen op een dinsdag en je geraakt niet klaar, dan kan je de opdracht gewoon laten openstaan tot volgende dinsdag, maar je kan die opdracht enkel afsluiten op een dinsdag.
Dit geldt enkel voor opdrachten die telkens veranderen. Opdrachten die je moet afsluiten in Waupees indianendorp of de spookstad kan je gewoon altijd afsluiten.

Voor de meeste herhaalbare opdrachten moet je een bepaald level hebben bereikt. Hoe hoger je level is, hoe meer herhaalbare opdrachten je kan doen.

Let op: de drie opdrachten van een beroep (leerling, knecht, meester) verschijnen pas nadat je een beroep hebt gekozen. Je kan er maar één opdracht van afsluiten om de 48 uur.

Let op: er zijn ook herhaalbare opdrachten die pas verschijnen als je aan de vereisten voldoet. Als je aan deze eisen hebt voldaan dan kan je de opdracht meteen aannemen en afsluiten. Deze opdrachten verschijnen als je respectievelijk 10 kruiden, 10 gespietste vis, 10 lamswol of 10 koffiebonen hebt verzameld. Als beloning krijg je dan 1 Union Pacific munt.