Tribal Wars

Uit Wiki The-West NL
Naar navigatie springen
LogoIG.png
Tribal Wars · The-West · Grepolis  
Forge of Empires · Tribal Wars 2 · Elvenar

Tribal Wars

LogoTW.png

Heers over je eigen Middeleeuwse dorp in de klassieke gratis browser game van InnoGames: Tribal Wars. Bouw en breid meer dan 15 verschillende soorten gebouwen uit, waaronder een academie en een schuilplaats. Je kunt je leger versterken met maar liefst 9 verschillende defensieve en offensieve eenheden, waaronder speervechters en zware cavalerie. Vorm samen met andere spelers een stam en verklaar de oorlog aan andere stammen!

De eerste stappen die je zult moeten nemen in het browserspel Tribal Wars, bevatten onder andere het uitbreiden van je kleine dorp en het vergroten van je leger. Hiervoor kun je verschillende gebouwen gebruiken, zoals een leemgroeve en een houthakker. Met behulp van de kazerne kun je troepen trainen voor het gevecht, of dat nou in de aanval of in de verdediging zal zijn.

In Tribal Wars neem je het ook op tegen de andere spelers. Vorm samen met medespelers een stam en zorg zo voor een betere bescherming voor je eigen dorp en help in ruil daarvoor, je stamgenoten met bescherming in hun dorpen. Soms is de aanval echter de beste verdediging: Voeg je troepen samen en bewijs hoe sterk je bent in het gevecht tegen vijandelijke stammen, waarmee je de grenzen van jouw gebied uitbreidt. Wie zal er overwinnen en de wereld veroveren van Tribal Wars? Tribal Wars

TWIG.jpg