Grepolis

Uit Wiki The-West NL
Naar navigatie springen
LogoIG.png
Tribal Wars · The-West · Grepolis  
Forge of Empires · Tribal Wars 2 · Elvenar

Grepolis

Grepolis.png

Het gratis browserspel Grepolis laat je het oude Griekenland herschrijven, precies zoals jij het wil. Smeed krachtige allianties met andere spelers en laat je steunen door de kracht van de Oude Griekse Goden zoals Zeus, Poseidon, Hera, Athena en Hades. Rekruteer een leger om op zee en land te vechten en koop mythische eenheden zoals de Hydra, Pegasus en Manticore. Bouw unieke Wereldwonderen om je te helpen de heerser te worden van Grepolis!

Het browserspel Grepolis laat je starten met een kleine polis, die je uitbouwt toe een metropolis. Je kunt 13 verschillende gebouwen gebruiken en 8 monumenten om je koninkrijk vorm te geven. Hieronder vallen zilvermijnen, havens en houthakkerskampen. Daar bovenop zijn er ook nog eens meer dan 30 verschillende technologieën beschikbaar om te onderzoeken in je Academie. Hiertussen zitten snellere constructietijden of bijvoorbeeld de mogelijkheid om andere steden binnen te vallen.

Je kunt niet alleen je polis opbouwen op de manier die je zelf wilt, maar er zijn ook nog diverse Goden in Grepolis die je kunt uitkiezen als persoonlijke beschermers. De Godin Hera bijvoorbeeld, kan je helpen de productie in je polis te verhogen en de zeegod Poseidon kan je helpen de zeekrachten van je vijand te verzwakken. Grepolis

Grepolis2.jpeg