Interface

Uit Wiki The-West NL
Naar navigatie springen
Invoegen.png
Invisible.png Gebruikersinterface Invisible.png

Het centrum van heel het spel, en je account. Dit is het eerste wat je ziet na het inloggen. Vanaf hier kun je alles regelen. Zelf word je weergegeven als een cowboy mannetje, andere spelers als rood bolletje. Wij zullen hier alles behandelen.

Vraagteken.png
Opmerking
De reistijd varieert op basis van afstand. Je kan deze halveren door nuggets in te zetten, of versnellen door snelheidsbonussen.

Interface.png
Inconnu.png Interface details
(1) Karakter informatie
(2) Zijbalk

In de zijbalk komen verder ook nog bepaalde mededelingen te staan, bijvoorbeeld behaalde prestaties, tips en een lijst van onlangs voltooide arbeiden.

(3) Chatinformatie

Hier vind je chatkamers waarop je kan chatten. Als je stadsloos bent heb je enkel een algemene chat. Daarnaast heb je ook een stadschat (voor stadsleden enkel), een alliantiechat (voor iedereen in je alliantie) en een fortchat (als je aangemeld bent voor een fortgevecht). Als je met iemand fluistert, dan komen er nog extra kamers bij.

(4) Menu & vriendenlijst
(5) Arbeidslijst
(6) Minimap menu

Hier vind je de volgende optie's:

(7) Premium

Hier vind je, van links naar rechts, het aantal munten, nuggets, cash geld en geld op de bank dat je momenteel hebt. Er is hier ook een knop om premium te kopen.

(8) De kaart

Het grootste onderdeel van de interface is de kaart. Hier kan je arbeiden, steden en opdrachtgevers vinden en er op klikken. Er zitten zelfs wat speciale dingen verstopt op de kaart, als je goed zoekt kan je ze vinden.