Premium

Uit Wiki The-West NL
Naar navigatie springen


Premium

Premium.PNG

Onder het menu Premium heb je de mogelijkheid voor het kopen van premiumpunten om kleine voordelen te kopen. Je koopt zogenaamde goudnuggets, die je kan ruilen tegen de premiumvoordelen.


Er bestaan vijf verschillende premium voordelen die je kan activeren. Deze zijn 'meer actiepunten', 'automatisering', 'verhoogd salaris' en 'karakterbonus'. Voor 50 goudnuggets kan je een premiumvoordeel activeren. Deze geldt dan gedurende 14 dagen. Wanneer de bonus eindigt zie in het 'Premium'-scherm onder 'Einde'. Voor de werelden Arizona en volgende zijn er paar extra features die je hieronder ook kan vinden.
Meer Actiepunten

ActiepuntenPA.png

Door dit premiumvoordeel heeft je karakter meer actiepunten en kan daardoor langer werken zonder te moeten slapen. Je maximale actiepunten stijgen tot 150. Het eigenlijke voordeel is dat de actiepunten zich sneller regenereren, namelijk in plaats van met 3 punten per uur met 4.5 punten per uur. Door slapen krijg je ook 50% meer actiepunten.


Automatisering

AutomatisatiePA.png

Met de premium bonus automatisering kan je tot 8 opdrachten in de wachtrij plaatsen. Deze worden dan achter elkaar afgehandeld.

Bovendien krijg je een lijst van alle werkzaamheden die je momenteel of binnenkort kan doen .

Verhoogd Salaris

MeergeldPA.png

Met dit premiumvoordeel krijg je bij elke werkzaamheid die je doet 50% meer loon. Ook voorwerpen die je tijdens het werken vindt zijn 50% waardevoller. Dit effect zal intreden bij alle werkzaamheden die je na de activatie van het premiumvoordeel doet. Met de bonus wordt ook de kans met 50% verhoogd een product bij een werkzaamheid te vinden. Als het premiumvoordeel verloopt krijg je geen bonus meer.

Voorbeelden:

  • Je krijgt voor een arbeid $100. Door het premiumvoordeel krijg je voor dezelfde arbeid $150.
  • Je vindt tijdens een werkzaamheid een voorwerp met een verkoopwaarde van $200. Met de bonus zou je in plaats daarvan een voorwerp met een waarde van $300 vinden.
  • Je krijgt voor een arbeid $60 en je vindt geen voorwerpen. In dit geval krijg je $78 maar ook nog steeds geen voorwerpen.
  • De kans om kranten te krijgen bij het verkopen van kranten ligt bij 60%. Met het premiumvoordeel ligt de kans bij 90%.

Karakterbonus

KarakterbonusPA.png

De voordelen van je karakterklasse worden verdubbeld. Meer informatie over de verscheidene klasses vind je onder "Karakter".

Winkelaanbod veranderen

Zoals je in de winkel sectie kan lezen is er ook een winkel in The West het aanbod van deze winkel kan je veranderen via het betalen van een aantal nuggets.


Arizona premium

Alle voorgaande premium's gelden ook voor Arizona echter zijn er paar extra premiumfeatures namelijk de volgende:

Sjamaan Kalmeren

Sjamaankalmeren.PNG

Door deze premium te gebruiken kan je de kostprijs van het omzetten van attribuut- en vaardigheidspunten weer "resetten". Meer informatie over de Sjamaan kan je [hier] vinden.

Geld Storten

Geldstorten.PNG

Via deze functie kan je zonder in een stad te staan reeds je geld storten op je bankrekening zonder dat dit enige geld bedrag gaat kosten.

Actiepunten aanvullen

Actiepuntenvullen.PNG

Via het gouden bolletje naast de actiepuntenbalk kan je mits het betalen van 18 nuggets je actiepuntenbalk terug tot 100 of 150 (met eerdere premium "Meer Actiepunten") aanvullen.

Vaardigheids- en Attribuutpunten kopen

Puntenkopen.PNG

Door gebruik te maken van het Gouden bolletje kan je extra vaardigheids- en attribuutpunten kopen, let echter wel op, de kostprijs van deze aankopen lopen snel op!
Nuggets kopen

PAkopen.PNG

Via de knop kopen kan je dus nuggets kopen. De prijzen voor de nuggets zijn de volgende:

Aantal Nuggets Prijs
50 goudnuggets 1,99 EUR
100 goudnuggets 2,99 EUR
200 goudnuggets 4,99 EUR
400 goudnuggets 9,90 EUR
1000 goudnuggets 19,90 EUR

Via protocol kan je dan weer raadplegen wanneer je nuggets gekocht hebt en waarvoor je deze hebt gebruikt.

Voor betalingsproblemen hoor je ten allen tijden de support te contacteren en dit niet op het The West Forum gooien. Dit omdat enkel de support je kan helpen bij betalingsproblemen.