Support

Uit Wiki The-West NL
Naar navigatie springen


De spelsupport

Supportknop.PNG

Iedereen zal het ooit wel eens tegenkomen bij z'n carrière in The West, je zal ooit wel eens op een voor jouw onoplosbaar probleem komen te staan hiervoor zijn dan de mensen van de support er: om je bij te staan om het probleem op te lossen.

Contacteren van de support

Supportaanvraag.PNG

Via de knop "instellingen" kan je naar de support gaan om zo een aanvraag tot support te kunnen indienen. Dan krijg je het scherm te zien zoals hier links staat. Controleer even de wereld zodat je toch zeker bent dat je op de juiste wereld een aanvraag aan het indienen bent. Een moderator van Wereld 3 kan bijvoorbeeld je probleem op Wereld 2 niet oplossen.

Als je om de één of andere reden niet op de reguliere support ingame kan raken dan is er altijd nog een back-up functie namelijk de externe support pagina. Hierbij moet je wel opletten dat je de correcte taal kiest namelijk "Dutch" daarbij niet vergeten om ook natuurlijk "The West" te nemen. Daarna kan je inloggen met je spelersnaam en je wachtwoord om zo een support aanvraag in te dienen zoals eerder beschreven.

Waarvoor de support gebruiken

  • Fouten melden
  • Bezwaar tegen een schorsing (spel, forum of wiki)
  • Aanmeldingsproblemen
  • Verklaring van de regels
  • Betaalproblemen bij het kopen van Premium
  • Spelgerelateerde vragen
  • Regelschending melden

De beledigingsmelder

Beledigingsmelder.PNG

Om het de spelers makkelijker te maken voor het melden van zogenaamde beledigingen is er een speciaal extra systeem ontwikkeld te herkennen aan de rode bol zoals hiernaast te zien is. Maak van dit systeem dan ook geen misbruik!

Profiel beledigingen

Beledigingsmelderprofiel.PNG

Op elk spelers profiel staat dus zo'n eerder genoemde rode bol, die je dan ook kan gebruiken om schadelijke spelersprofielen aan te geven bij de support. Zodra je dit hebt gedaan krijg je iets meer uitleg over de functie, lees deze tekst goed alvorens je verder gaat.

Je zal geen informatie krijgen of je melding al werd verwerkt en of de speler gestraft werd. Vraag hier alsjeblieft ook niet naar.

Telegram-beledigingen

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de telegrammen. Merk wel goed op een telegram-belediging meld je via de rode bol daar en niet via profiel. Voor telegrammen is het vaak wel zo dat en simpele "Blokkering" van de speler in kwestie meer oplost dan een beledigingsmelding. Dit omdat de speler in kwestie je dan niet meer kan lastig vallen.

Je zal geen informatie krijgen of je melding al werd verwerkt en of de speler gestraft werd. Vraag hier alsjeblieft ook niet naar.

Forumsupport

Als je vragen hebt over forumgerelateerde zaken zoals daar zijn waar je een topic moet openen, de verklaring van de forumregels. Dan kan je altijd bij één van de mods terecht, deze staan je bij met raad en daad.

Voor bezwaren tegen een strafpunt, waarschuwing of een verbanning dien je wel de support te contacteren.

Postmelder

Report.gif

Zoals ingame een meldingsysteem is met een rode bol heeft het forum ook een meldingsfunctie, namelijk de rode driehoek.

Zodra je bij de desbetreffende post op het meldingssysteem krijg je het scherm zoals je hieronder kan zien.

Forumreport.png

Zodra je dit hebt ingevuld krijgen de mods hier melding van. Ze kunnen dan jouw report gaan zullen behandelen. Ook hier krijg je geen melding van.