Uit Wiki The-West NL
Ga naar: navigatie, zoeken

Invoegen.png
Invisible.png Alliantie Invisible.png

Steden kunnen hun krachten bundelen. Ze kunnen dan een alliantie oprichten. Een alliantie heeft als doel om samen sterk te staan. Je zal op de kaart de forten van de alliantie als licht blauw gemarkeerd zien. Je kan in deze forten in de kazernes slapen. Verder zal je als je een lid van de alliantie wilt duelleren een melding krijgen of je hem wel zeker wilt duelleren. Als laatste krijg je ook nog een chat bij, een zogenaamde alliantiechat. Je zal dan met ieder lid die tot een stad van de alliantie behoort kunnen chatten.


Scheidingsbalk.png


Invoegen.png
Invisible.png Alliantie oprichten Invisible.png

Een alliantie kan je oprichten via het bestuur van je stadhuis. Daar vind je een klein overzicht van je stad. Bij het bestuur zal je automatisch als eerste het profiel zien. Hier kan je het stadsprofiel en het stadsplaatje aanpassen. Als je een tabblad verder gaat, zal je alliantie zien. Hier vind je alle steden die tot de alliantie behoren. Er is geen limiet aan het aantal steden. Bij Alliantie-invitaties kan je de uitnodigingen -van steden die je bij je alliantie wilt- zien. Als laatste vind je er ook nog het 'Alliantiekroniek'. Hier wordt alles bijgehouden: wie het bondgenootschap heeft verlaten, welke steden er zijn bijgekomen ...


Scheidingsbalk.png


Invoegen.png
Invisible.png Alliantieoverzicht Invisible.png
Bondgenootschapsoverzicht

In het alliantie overzicht zie je een geheel overzicht van je alliantie . Je vindt er al de steden die tot de alliantie behoren, alle forten, de beschrijving van de alliantie, waar de steden en forten zich op de kaart bevinden en de samenstelling. Bij de forten heb je nog een onderverdeling tussen het aantal hoofdforten, aantal basisforten en aantal pioniersforten. Bij de samenstelling zie je het aantal greenhorns, avonturiers, duellanten, arbeiders en soldaten, hun gemiddeld level en de deelnames aan fortgevechten.