Categorie:Interface

Uit Wiki The-West NL
Naar navigatie springen

Gebruikersinterface

Het centrum van heel het spel, en je account. Dit is het eerste wat je ziet na het inloggen. Vanaf hier kun je alles regelen. Zelf wordt je weergegeven als een cowboy mannetje, andere spelers als rood bolletje. Wij zullen hier alles behandelen.

Interface.png

Legende

1. Karakternavigatie

2. Zijbalk

In de zijbalk komen verder ook nog bepaalde mededelingen te staan, bijvoorbeeld behaalde prestaties, tips en een lijst van onlangs voltooide arbeiden.

3. Chatinterface

Hier vind je chatkamers waarop je kan chatten. Als je stadsloos bent heb je enkel een algemene chat. Daarnaast heb je ook een stadschat (voor stadsleden enkel), een alliantiechat (voor iedereen in je alliantie) en een fortchat (als je aangemeld bent voor een fortgevecht). Als je met iemand fluistert, dan komen er nog extra kamers bij.

4. Menu en vriendenlijst

5. Arbeidslijst

6. Menu rechtsboven

7. Menu bovenin

Hier vind je, van links naar rechts, het aantal munten, nuggets, cash geld en geld op de bank dat je momenteel hebt. Er is hier ook een knop om premium te kopen.

8. De kaart

Het grootste onderdeel van de interface is de kaart. Hier kan je arbeiden, steden en opdrachtgevers vinden en er op klikken. Er zitten zelfs wat speciale dingen verstopt op de kaart, als je goed zoekt kan je ze vinden.

Pagina’s in categorie "Interface"

Deze categorie bevat de volgende 10 pagina’s, van de 10 in totaal.